Terug naar het overzicht

Kom naar de Gezond Uit bijeenkomst op 11 maart 2021!

Op 11 maart om 12.30 – 14.00 uur vindt onze eerstvolgende (online) bijeenkomst plaats. Jaap de Graaf zal ons als dagvoorzitter door het programma heen leiden.

Na een korte inleiding door Jaap de Graaf en Linda Schonewille (programma manager vrije tijd, JOGG) vertelt Michiel van Kempen (assortimentsmanager horeca, Efteling) ons over het aanbod van eten en drinken bij de Efteling en neemt ons mee in de toekomstplannen voor de horeca.

Jos Klerx (sectorspecialist Horeca, Recreatie en Toerisme, Rabobank) gaat vervolgens in op de trends en ontwikkelingen omtrent voedsel en voedselverspilling in de vrije tijd sector en de daarmee verbonden kansen. Mensen willen elkaar na corona weer vaker ontmoeten. Welke rol spelen dagattracties en congrescentra hierbij?

In februari hebben we de Checklist Eetomgevingen met vier aangesloten dagattracties ingevuld. De horeca-verantwoordelijken van het Openluchtmuseum, Avonturenpark Hellendoorn, Corpus en Ouwehands Dierenpark geven een terugkoppeling over hun huidig aanbod, de vervolgstappen die zij gaan nemen en hoe de checklist hen hierbij geholpen heeft.

Werk je bij een dagattractie en zou je er graag op 11 maart bij willen zijn? Stuur dan een mailtje naar gezonduit@jogg.nl met je contactgegevens. We sturen je dan het agendaverzoek met de Zoom-link. We zien je graag op 11 maart!

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws, best practices en tips & tricks.