Wat is Gezond Uit

Deelnemers aan Gezond Uit gaan aan de slag met een gezonder voedingsaanbod tijdens een dagje uit, op basis van de ‘Richtlijn Eetomgevingen’ van het Voedingscentrum. Door een aantrekkelijke presentatie en door het inzetten van slimme verkooptechnieken maken ze de gezonde keuze de makkelijke keuze. Daarbij is er uiteraard ook aandacht voor een gezonde financiële basis. Iedere dagattractie bepaalt haar eigen tempo.

“Het is fantastisch dat al zoveel dagattracties stappen zetten richting een gezonder voedingsaanbod. De deelnemers inspireren elkaar en leren van experts hoe ze gezondere alternatieven op een aantrekkelijke manier kunnen aanbieden. Mooi om zo samen aan de slag te gaan!”

Marjon Bachra, directeur JOGGMarjon Bachra, directeur JOGG

Ambitie Gezond Uit

Samen met de deelnemers aan Gezond Uit heeft JOGG een ambitie opgesteld.

Deelnemers aan Gezond Uit hebben de ambitie om, op basis van de ‘Richtlijn Eetomgevingen’ van het Voedingscentrum, hun voedingsaanbod gezonder te maken.

Daarom bieden zij in toenemende mate een gezonder aanbod van eten en drinken en ondersteunen dit in presentatie- en verkooptechnieken.

Deelnemers

Deze dagattracties werken samen met JOGG aan een gezonder aanbod tijdens een dagje uit.

Bijeenkomsten

Tijdens de bijeenkomsten van Gezond Uit doe je inspiratie op en deel je kennis en praktijkvoorbeelden met andere deelnemers en experts. 

Wil je vrijblijvend kennis maken? Meld je aan via gezonduit@jogg.nl. We kijken uit naar je komst!

Kalender 2022

Donderdag 10 maart 2022 om 12.30 – 15.00 uur 
Donderdag 2 juni 2022 om 12.30 uur
Donderdag 13 oktober 2022 om 12.30 uur

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws, best practices en tips & tricks.